Projecten

Home

Wil je meer weten over de projecten waaraan we werken binnen Bibliotheek Oosterschelde? Hier vind je alle informatie rondom specifieke projecten en verbeteringen van de bibliotheekvoorzieningen binnen de Oosterschelderegio.

Verhuizing Bibliotheek Bruinisse

De Bibliotheek Bruinisse verhuist naar een nieuwe locatie! Vanaf maandag 15 april sluit de huidige locatie en kun je terecht bij o.a. Bibliotheek Zierikzee. Op dinsdag 14 mei gaat de bibliotheek open in het nieuwe gezondheidscentrum.

Meer informatie

Verhuizing Bibliotheek Sint-Maartensdijk

De Bibliotheek Sint-Maartensdijk gaat verhuizen! Vanaf maandag 8 april sluit de huidige locatie en kun je terecht in één van onze andere bibliotheken in Zeeland. Op maandag 13 mei gaat de nieuwe Bibliotheek open in de Brede school Smerdiek.

Meer informatie

Vragenlijst voor bezoekers over de nieuwe bibliotheek Bruinisse

Dit voorjaar krijgt Bruinisse een gloednieuwe bibliotheek in het gezondheidscentrum aan de Lange Ring 8. De nieuwe bieb wordt een gezellige plek waar je wat kunt lezen onder het genot van een bakje koffie of thee, kunt komen werken of studeren en waar activiteiten voor jong en oud plaatsvinden. Het moet niet alleen een plek worden voor, maar vooral ook van de Bruenaars en daarbij hebben we jouw hulp nodig. Het invullen van deze vragenlijst is anoniem en duurt ongeveer 5 minuten. Alvast bedankt!

Naar de vragenlijst

Ledenactie Sint-Maartensdijk: Win een Kobo e-reader!

Om materialen te kunnen lenen bij de nieuwe bibliotheek, moet je een bibliotheekabonnement hebben. T/m 1 september profiteer je van onze ledenactie voor inwoners van de gemeente Tholen. Alle (nieuwe) leden (vanaf 18 jaar) kans op een Kobo e-reader.

Naar de ledenactie

Ledenactie Bruinisse: Win een Kobo e-reader!

Speciaal voor de opening van de nieuwe Bibliotheek in Bruinisse, is er t/m 1 september een ledenactie voor inwoners van de gemeente Schouwen-Duiveland. Door deelname aan deze actie, maken (nieuwe) leden (vanaf 18 jaar) kans op een Kobo e-reader.

Naar de ledenactie

Meer weten?

We updaten deze pagina regelmatig met nieuws over onze projecten. Houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte!

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Bruinisse

Wij zijn per direct op zoek naar een Vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Bruinisse voor minimaal één dagdeel per week. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers en beantwoordt vragen. Je maakt gebruikers wegwijs in de Bibliotheek en zorgt voor een goede presentatie van de collectie.

Lees meer

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Sint-Maartensdijk

Wij zijn op zoek naar vrijwillige Bibliotheekmedewerkers voor de nieuwe vestiging Sint-Maartensdijk voor minimaal één dagdeel per week. De vestiging komt in de Brede school Smerdiek en gaat naar verwachting in het voorjaar open.

Lees meer