Vacatures

Over ons

Hier vind je alle openstaande vacatures binnen Bibliotheek Oosterschelde.
Zowel reguliere als vrijwillige functies.

Leesconsulent christelijk/reformatorisch po

Wil jij een structurele bijdrage leveren aan leesbevordering en leesplezier voor kinderen? Hou je van resultaatgericht werken en denk je in kansen? Houd je van afwisselend werk op verschillende locaties? Dan komen we graag met jou in contact! Reageer op deze mooie vacature voor 14 uur per week.

Lees meer

Bibliotheekmedewerker (flexibele basis)

Heb je een open manier van denken en een gastvrij karakter? Wil jij een baan die iedere dag anders is en word je blij van werken in een maatschappelijke omgeving? Dan ben jij de collega die we zoeken! Wij zijn per direct op zoek naar flexibele Bibliotheekmedewerker; een 0-uren functie met wisselende werktijden en - locaties.

Lees meer

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Sint-Maartensdijk

Wij zijn op zoek naar vrijwillige Bibliotheekmedewerkers voor de nieuwe vestiging Sint-Maartensdijk voor minimaal één dagdeel per week. De vestiging komt in de Brede school Smerdiek en gaat naar verwachting in het voorjaar open.

Lees meer

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Bruinisse

Wij zijn per direct op zoek naar een Vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Bruinisse voor minimaal één dagdeel per week. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers en beantwoordt vragen. Je maakt gebruikers wegwijs in de Bibliotheek en zorgt voor een goede presentatie van de collectie.

Lees meer

VoorleesExpress vrijwilliger

Wil jij kind(eren) en ouders graag helpen bij het stimuleren van hun taalontwikkeling? Ben jij creatief, oplossingsgericht, ruimdenkend en empathisch? Beheers je de Nederlandse taal goed en houd je van boeken en lezen? Aarzel niet en meld je aan voor VoorleesExpress Tholen of VoorleesExpress Borsele.

Lees meer

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Lees meer

Interesse in bovenstaande vrijwillige functies? Vul één van onderstaande formulieren in: